Menu Luk

Parterapi

Min hjemmeside er flyttet: https://www.mindbodybalance.dk/parterapi/

Parterapi kan forbedre og redde dit parforhold

Via parterapi er det muligt at genetablere kontakten, tilliden og kærligheden mellem jer. I får hjælp til, at kommunikere bedre sammen, lytte til hinanden, forstå hinanden bedre og udtrykke jeres inderste følelser og behov. Sådan at I kan genfinde hinanden og kærligheden.

parterapi parforhold kommunikation imago utroskab skilsmisse

Når nærheden og intimiteten forsvinder, er det nærliggende at ty til erstatninger i form af flugtveje i eget selskab: f.eks arbejde, alkohol, mad, porno, utroskab, etc. Men derved øges afstanden mellem jer og I kommer endnu længere væk fra hinanden. I parterapien får I strategier, til at holde kontakten, når I er allermest sårbare, frustrerende, vrede eller kede af det. 

Jeg guider jer til en følelsesmæssig afstemt kontakt, hvor I kan genskabe trygheden, og komme tættere på hinanden, når I føler jer længst væk fra hinanden. Jeg faciliterer jeres dialoger, og støtter og beskytter jer hver især, så dialogen bliver hensynsfuld. Jeg inspirerer og forstærker jeres proces, så I også uden for terapirummet kan fastholde en positiv kontakt, og styrke jeres parforhold.

I kan komme afklarede videre.

Parterapiforløbet

En parterapi session varer enten 1-1,5 time. Almindeligvis skal I forvente at et effektivt parterapiforløb, hvor I kommer i dybden med jeres mønstre og lærer at tackle situationerne på en ny og mere hensigtsmæssig måde, varer mindst 8 sessioner.

Intensiv parterapiforløb – en weekend eller 2 hverdage.

Ved akut krise i parforholdet, eller måske fordi passer jer bedre med en intensiv indsats, tilbyder jeg 2×6 timers intensiv parterapi over 2 dage, og 1 opfølgningsdag. Intensiv parterapi er et weekendforløb, men kan også aftales over 2 hverdage

Fordelen ved det intensive forløb er, at I har ubrudt tid sammen, og så kan der virkelig ske noget. I kan med guidning, øvelser, og terapi, fordybe forholdet og komme tæt på hinanden.

Se mere på min nye hjemmeside: https://www.mindbodybalance.dk/

Se priser og kontaktinformation

Læs også: https://mindbodybalance.dk/kommunikation-parforhold/

Læs mere om parforhold og Imago terapi